Beproef je geluk op een magische plek met tal van verstopte hoekjes en onontdekte paadjes. Daar waar de dagelijkse werkelijkheid even vergeten wordt en de levensgenieters struinen door de betoverende/ kleurrijke tuinen van de Middengaarde. Laat je leiden door de charmes van de zomerse techno, house & disco bassen. De line-up mag dan een geheim zijn, maar de opwinding is onmiskenbaar…

Dit is Geheime Liefde: Tuinen van Geluk… Zien we jou op 10 augustus?

Zaterdag 10 augustus 2024
12:00 – 23:00
De Middengaarde, Nieuwegein
18+
TECHNO | HOUSE | DISCO

Toegangsbewijzen

Op deze website koop je officiële toegangsbewijzen voor Geheime Liefde: Tuinen van Geluk. Wij raden het af om toegangskaarten via derden aan te schaffen, omdat wij de echtheid hiervan niet kunnen garanderen.

Let op: gekochte toegangsbewijzen zijn niet inwisselbaar.

Lockers

Reserveer van tevoren alvast een locker via deze link.

FAQ

Wat is de minimumleeftijd?
Je bent welkom op Geheime Liefde: Tuinen van Geluk vanaf 18 jaar. Zorg dus voor een geldig legitimatiebewijs.

Mag ik het terrein tussentijds verlaten?
Wegens veiligheidsoverwegingen is het niet toegestaan om het festivalterrein tussentijds te verlaten. Elk ticket kan maar één keer gescand worden.

Wat is de line-up?
De line-up blijft, zoals de naam doet vermoeden, geheim…

Wat houdt ticketlock in?
LET OP: Om veiligheidsoverwegingen ontvang je jouw tickets 48 uur vóór het evenement. Om zwarte handel tegen te gaan en iedereen een eerlijke kans te geven, zijn de tickets Geheime Liefde: Tuinen van Geluk gesealed en komen deze 2 dagen vóór het evenement vrij. Je hoeft hier zelf niets voor te doen. De tickets worden automatisch toegezonden. Kun je er onverhoopt toch niet bij zijn? Na het personaliseren van je tickets ontvang je een bevestigingsmail van YourTicketProvider. Om jouw tickets door te verkopen via TicketSwap, klik je op de knop in de mail.

Ik heb een vraag over mijn toegangsbewijs / ik ben mijn toegangsbewijs kwijt
Ben je jouw bestelling kwijt? Via www.ticketopvragen.nl kun je aan de hand van het REFnummer op je bankafschrift opnieuw de bevestiging naar jezelf versturen. Heb je andere vragen of kom je er niet uit? Mail dan naar info@yourticketprovider.nl.

Zijn er lockers?
Op het festivalterrein zijn er lockers aanwezig. Je kunt je locker alvast online reserveren via deze link. Één dag voor het festival krijg je jouw kluisnummer en -code per sms toegestuurd.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?
Tijdens het festival kun je eten en drinken betalen met festivalmuntjes. Deze zijn verkrijgbaar bij de muntenkassa’s op het terrein, waar je met PIN én cash kunt betalen.
De festivalmuntjes zijn alléén geldig op 10 augustus 2024 en zijn niet inwisselbaar.

Wat mag ik wel/niet meenemen?
Wel: nog niet opgeblazen opblaaselementen, vlaggetjes, go-pro's, wegwerp camera's, zonnebrand in een tube (pompjes en sprays zijn niet toegestaan), deodorant sticks en soortgelijke producten als ze nog in de officiële verpakking zitten. Ook is het altijd slim om je telefoon, een powerbank, oordoppen, zakdoekjes en een zonnebril mee te nemen. Rugzakken mag je gewoon meenemen, let wel: de beveiliging zal de inhoud hiervan controleren.
Niet: Eigenlijk alles waarmee je jezelf of een ander kunt schaden... en nog wat andere dingen: Drugs, eigen eten en drinken (ook alcohol en snoep), elektronische sigaretten, selfiesticks, spuitbussen en parfumflesjes, geopende flessen met vloeibare inhoud, glas, plastic flessen, blik, bekers, koelboxen, vuurwerk, wapens (ook zakmessen en pepperspray), andere gevaarlijke voorwerpen, paraplu's, buggy's, stoelen, banken en tenten.

Ik heb een andere vraag
Stuur een mailtje naar info@xsense.nl. Wij doen ons best om jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.